Jdi na obsah Jdi na menu

PRVNÍ KOLO LIGY VYSOČINY MLADŠÍCH ŽÁKŮ 29. 9. 2024

54031574967_86b27b5e4c_k-vert.jpg

Pořádání prvního kola Ligy Vysočiny mladších žáků připadlo na náš klub doma v Okříškách. Oproti předpokladu plné sestavy jsme ale museli improvizovat a víc jak polovinu týmu sestavit z hráčů kategorie elévů. Důvodem byl výlet školy do Anglie a také pouťový víkend na řadě míst v okolí s rodinnými akcemi.

PSKC Okříšky  -  Hippos Žďár n./S.   5:1
V prvním zápase proti Žďáru nad Sázavou  jsme byli aktivnějším  týmem a svojí bojovností až do samého konce jsme utkání nepustili. A to s mladým týmem složeným převážně z elévů, kteří dosud nemají žádné zkušenosti s hrou 5+1.

PSKC Okříšky  -  ASK Bystřice n. P.   3:6
Druhý zápas proti Bystřici nad Pernštejnem jsme byli oproti prvnímu utkání oslabeni o jednoho hráče, ale i tak jsme se zkušenějším soupeřem až do půlky drželi vyrovnaný krok, a dokonce jsme vedli 3:1. V závěru nám ale už docházely síly a soustředěnost, čehož Bystřice dokázala využít.

Velmi nás potěšily výkony elévů. Hráli s chutí a naplno. Starších protihráčů se nezalekli i když jim občas nestačili. Určitě je budeme do sestavy mladších žáků zařazovat častěji.

Sestava: Ondřej Žampa, Matyáš Fiala, Jonáš Hnízdil, Lukáš Doležal, Petr Kourek, Samuel Jewell, Danny Götthans, Kryštof Ludmila, Marek Bacher, Rostislav Bacher, Agáta Boudná, Tadeáš Němec (pouze první zápas)

Fotoalbum z utkání proto Hipposu ZDE.
Záznam zápasů 1. kola dne na Youtube ZDE.