Jdi na obsah Jdi na menu

NEDĚLE 13. 10. 2024 V REŽII MLADŠÍCH ŽÁKŮ A PŘÍPRAVKY

LIGA VYSOČINY MLADŠÍCH ŽÁKŮ – ŽĎÁR N./S. – NEDĚLE 13. 10. 2024
 
Do Žďáru na 2 kolo ligy mladších jsme přijeli jenom s 8 hráči do pole a 1 gólmanem. Je to velká škoda, protože hráčů máme dostatek. Ale hodně klukům se nechce cestovat a nebo nechtějí jet sami bez rodičů.
V prvním zápase jsme nastoupili proti Snipers Třebíč, což je pro nás vždy takové malé derby.
 
PSKC Okříšky  -  Snipers Třebíč   12:1
Kluci do zápasu nastoupili zodpovědně a od začátku hráli dobře. Skóre pomalu narůstalo až se zastavilo na 12:1 pro nás.
 
PSKC Okříšky  -  TJ Sokol H. Brod Erupting Dragons  5:3
Druhý zápas proti Havlíčkovu Brodu vypadal úplně jinak. První třetinu jsme vyhráli 5:1 a vypadalo to znovu na jednoznačné vítězství. Opak byl pravdou od druhé třetiny začal Brod dobře bránit a rozchytal se jejich gólman. My tím pádem měli problémy s proměňováním šancí. Žádný dalš gólí jsme nepřidali, a naopak dva inkasovali, takže nakonec byl výsledek 5:3 pro nás. Je to pro tým ponaučení, že je pořád na čem pracovat.
 
Na závěr bych chtěl pochválit nejmladšího hráče Honzíka Ramacha, který letos prvním rokem postoupil do elévů, za odvahu a bojovnost.
Odkaz na video ze zápasu PSKC Okříšky - TJ Sokol H. Brod E. D. ZDE.
 
Sestava: Ondřej Žampa, Jan Fila, Bruno Brabenec, Tadeáš Němec, Kryštof Ludmila, Jonáš Hnízdil, Adam Navrátil, Samuel Jewell a Jan Ramach
Tomáš Navrátil
 
LIGA VYSOČINY PŘÍPRAVEK – TŘEBÍČ – NEDĚLE 13. 10. 2024
 
54065950399_66a68b2b98_k-horz.jpg
 
Prvního kola Ligy Vysočiny přípravek se účastnili místní Snipers, ASK Bystřice, tým SK Jihlava a my. Spolu se Snipers jsme byli oproti zbývajícím dvěma týmům výrazně mladší, a to se projevilo i na výsledcích. Za celý turnaj jsme vstřelili pouze dvě branky, zatímco mnohem víc dostali. Nejen věk, ale i počet nováčků je důvodem proč zatím na ostatní nestačíme. Soustředit se na celé tři utkání je pro pětileté hráče hodně těžké, nováčci si teprve zkoušejí techniku a orientaci na hřišti. 
54065624511_cc3227a0c2_k-vert.jpg
 
PSKC Okříšky – ASK Bystřice 1:7
PSKC Okříšky – SK Jihlava lvíčata  0:5
PSKC Okříšky – Snipers Třebíč  1:4
 
A tak souhru, kombinaci a větší nasazení budeme získávat postupně s přibývajícími ligovými koly. Důležité je, že se klukům turnaj líbil a už se těší na další.
 
Sestava: Matěj Nováček, Martin Mašek, Matouš Bouček, Vít Ramach, Matěj Ramach, Vojtěch Polák, Adam Kesner, v posledním zápas i Šimon Schuster
 
Odkaz na fotoalbum z turnaje ZDE.
Admin.