Jdi na obsah Jdi na menu

ČEZfest TŘEBÍČ 7. 9. 2024

ČEZfest je třídenní rodinný festival, který putuje po regionech Česka a přináší lidem v městech zdarma KONCERT, SPORT A KINO. Letos zavítal ve dnech 5. – 7. 9. i do Třebíče. A protože jsme měli volný víkend, kluci se domluvili využít nabídky florbalového turnaje obsazeného osmi družstvy. Jedni ve žlutém pod názvem Lišáci a Vlčáci v šedých dresech.

cezfest-trebic-240907-008-horz.jpg

První kolo bylo jednoznačné, vysokými výhrami oba týmy postoupily do bojů o nejvyšší příčky

Ve druhém kole nás bohužel rozpis svedl proti sobě. Vlčáci Lišákům prvních pár minut odolávali, ale bylo znát, že si na ně příliš nevěří. Zbytečný respekt jim svázal ruce i nohy, takže Lišáci mohli rozjet svůj brankostroj.

cezfest-trebic-240907-004-horz.jpg

Třetí kolo již bylo o konečné pořadí. Vlčáky čekal zápas proti třebíčským Dřevákům. Dlouho nebylo rozhodnuto, ve vedení se týmy střídali. Teprve v závěru se nám podařilo brankově odskočit a soupeř jen snižoval.

cezfest-trebic-240907-001-horz.jpg

Finále našich Lišáků proti týmu Moravských Budějovic byl nejkvalitnější. Ve vyrovnaném souboji jsme získali jednobrankové vedení. Bohužel další regulérní branku rozhodčí neuznal pro domnělý faul. V závěru nás soupeř zatlačil a dokázal vyrovnat. Hned poté jsme měli na holi vítězný míček, ale ten doputoval do branky těsně po závěrečném hvizdu rozhodčího. Došlo tak na tři volné střely do branky přes celé hřiště. My se trefili dvakrát, soupeř pokaždé a slavil vítězství.

cezfest-trebic-240907-007-horz.jpg

Vyhodnocení turnaje se konalo na hlavním pódiu festivalu. Rozhovory s moderátorem, věcné odměny, fotografování. 
Přestávky mezi zápasy hráči využili k návštěvě stánků – box, baseball, badminton, fotbálek, deskové hry atd. Ke skvělé atmosféře přispělo i pravé letní počasí, a tak se nám výlet do Třebíče pořádně vydařil.

Sestava: Lišáci Petr Nováček, Kryštof Ludmila, Jan Fila, František Boudný a Vlčáci Patrik Chadim, Dominik Procházka, Dominik Března a Adam Zeman.

Skvělá nálada na festivalu je patrná i z našeho fotoalba ZDE.