Jdi na obsah Jdi na menu

AFL A PRVNÍ KOLO REGIONÁLNÍ LIGY MUŽŮ 14. A 15. 9. 2024

REGIONÁLNÍ LIGA MUŽŮ - SKUPINA 5, VYSOČINA, Nové Město na Moravě, neděle 15. 9. 2024

att.fktgcx4xkxr4gzfc-bif2cl5knu3qpxabgtbiv5zrpg.jpgSNIPERS TŘEBÍČ   9:8   PSKC OKŘÍŠKY
Branky/asistence: Jiří Uher 2/1, Tomáš Uher 2/1, Lukáš Hájek 1/1, Martin Noháček 1/1, David Kučera 1/0, Šimon Korba 1/0, Marek Zezula 0/1, Radek Korba 0/1, Tomáš Chadim 0/1

Začátek zápasu nebyl ideální. Celou rozcvičku provedlo jen 6 hráčů s brankáři, protože hasiči museli zasahovat a přijeli později. Neúplná rozcvička se podepsala na startu utkání. Po 90 sekundách jsme prohrávali 2:0. Naštěstí to byl pro nás budíček. Ve čtvrté minutě po krásné individuální akci snížil Tomáš Uher. V šesté minutě střelou z dálky vyrovnal Lukáš Hájek. Začali jsme mít navrch. Dobré rozestavení Třebíči toho moc nedovolovalo. Minutu před koncem třetiny nás poslal do vedení Jiří Uher. Druhou třetinu jsme začali o mnoho lépe než první. Minutu po začátku jsme navýšili vedení a v 23. minutě Šimon Korba navýšil už na 5:2. Poté ale přišla minuta a půl hrůzy. Úplný výpadek. Dostali jsme 4 góly a opět jsme prohrávali. Naštěstí jsme se v pauze probrali a začali hrát zase lépe. Třebíč i tak navýšila vedení v 33. minutě. Ze hry jsme měli více, a tak jsme v 36. minutě vstřelili dva slepené góly a bylo to 7:7. V 37. minutě jsme nebyli dostatečně důrazní a opět jsme prohrávali. Třebíč už jenom bránila a snažila se nás ohrozit pouze z protiútoků. Nepodařilo se nám vsítit branku, a tak jsme si vzali time-out. Dvě minuty před koncem jsme šli do šesti. Zde se nám podařilo vyrovnat. Uchlácholeni vyrovnáním jsme si ale nepohlídali jednoho hráče a 45 sekund do konce jsme dostali gól. Následná naše hra v 6 byla bez úspěchu.

40 minut zápasu jsme byli výrazně lepší. Bohužel se opakovali naše výpadky. Smolná prohra. 
 

att.25fjdpzmlffbfp4kanq6n1astono0mdyirtukvpglnc.jpgPSKC OKŘÍŠKY  7:6  ASK BYSTŘICE N.P.
Branky/asistence: David Kučera 4/0, Jiří Uher 0/3, Martin Noháček 1/1, Tomáš Chadim 1/0, Tomáš Uher 1/0, Šimon Korba 0/1

Lepší začátek zápasu snad neexistuje. Vstřelili jsme první branku po hezké akci první formace v 26. sekundě. Poté ale začalo 20 minut trápení, hry bez nápadu a pohybu. Bystřice v 3. minutě vstřelila 2 góly. Nedařilo se nám kloudně založit útok. Odevzdávání míčků na naší půlce naštěstí dokázal hasit Jirka Chalupa. V sedmé minutě nám naštěstí Bystřice darovala vyrovnávací gól. V 10. minutě opět dva slepené góly poslali Bystřici do dvoubrankového vedení. Na konci 12. minuty nám opět Bystřice darovala branku, ale o půl minuty později opět navýšila vedení. Konec první třetiny 3:5. Druhou třetinu jsme se už probrali a během 5 minut vyrovnali. Hra pořád nebyla ideální, ale měli jsme navrch. Poté jsme neproměnili přesilovku. Půl minuty před koncem druhé třetiny nás poslal do vedení Tomáš Chadim. Na začátku třetí třetiny Bystřice vyrovnala, ale my jsme dokázali rychle odpovědět a vedli jsme 7:6. Zbytek zápasu jsme si už pohlídali.
Zbytečně jsme se nadřeli na tuto výhru. Bystřice nás vyškolila v základech hry. Naštěstí jsme se probrali. Utrápená výhra.
Celkově nás první kolo hodně vyškolilo a máme před sebou hodně práce. Přece jenom jsme opět nejmladším týmem

Regionální ligy a musíme nabírat zkušenosti. Doufám, že v Třebíči naše chyby už eliminujeme.

 

AMATÉRSKÁ FLORBALOVÁ LIGA - BRNO 14. 9. 2024

EXTRALOOSERS  6:4  STARÉ LIŠKY (PSKC)
Dobře rozehraný zápas jsme si prohráli sami. První půlky jsme si vše pohlídali. Druhou nedostatečné dostoupení hráčů.

IBK LIGHTNING BALL  5:1  STARÉ LIŠKY (PSKC)
Opět zápas jen o nás. 70% zápasu vyrovnané. Zbytek jsme neunesli v hlavách, že jeden rozhodčí vše nevidí a soupeři nehráli florbal, ale ragby.

STARÉ LIŠKY (PSKC)   5:6(P)   FBC ARMADILLO BRNO
Zápas proti starším pánům. Florbalově jsme jednoznačně dominovali. Bohužel tělesně ne, a tak jsme několik gólů inkasovali. Nakonec smolné prodloužení, kde jsme neproměnili spoustu šancí. Míček jsme soupeři půjčili jenom jednou a soupeř to dokázal využít.

Toto kolo AFL odehráli kluci, kteří se potřebují ještě florbalově rozvíjet. Zbytek doplnil kádr mužů, který se šetřil na Regionální ligu. Podmínky v hale nebyli dobré. Kaluže vody na hrací ploše hodně limitovali spoustu akcí.

DK