Jdi na obsah Jdi na menu

100% VSTUP STARŠÍCH ŽÁKŮ DO SEZÓNY

Začátek sezóny a hned pořadatelství. Příprava prvního kola ligy nám dala hodně zabrat, bez pomoci rodičů bychom ji ani nezvládli. Hlavně pořadatelé z řad členů klubu citelně chyběli. Proto máme jen záznam videopřenosu na Youtube, fotoalbum jsme tentokrát nestihli. Přitom zápasy byly rušné, všechny se hrály ve svižném tempu.

Domácí tým se radoval ze tří vítězství, ale cesta k nim nebyla vůbec lehká. Bylo znát, že sezóna teprve začíná. Víc než souhra a dobrá technika se uplatnila bojovnost, odhodlání vyhrát. Skvělý předpoklad, pokud přidáme více florbalového umění.

PSKC Okříšky – SK JUVENIS Přibyslav  9:4  (2:1, 4:2, 3:1)
Branky/asistence: Petr Nováček 3/1, Adam Navrátil 2/0, Dominik Března 2/0, Kryštof Ludmila 1/1, Bruno Brabenec 0/2, Adam Zeman 0/2, Samuel Jewell 1/0, Albert Šmarda 0/1

Jako tradičně nevýrazný vstup do turnaje. I když jsme se ujali dvoubrankového vedení, po patnácti minutách prohráváme 2:3. Možná právě díky nepříznivému stavu nastal obrat. Od té chvíle naše hra začala nabírat obrátky. Za výkon ve druhé polovině utkání rozhodně zasloužená výhra.

PSKC Okříšky – ASK Bystřice n. P.  5:4  (3:0, 1:1, 1:3) 
Branky/asistence: Petr Nováček 2/0, Adam zeman 1/0, David Velc 1/0, Adam Navrátil 1/0, Adam Slavík 0/1, Jan Fila 0/1, Bruno Brabenec 0/1

Skvělý začátek, převaha hráčů PSKC byla patrná a projevila se i na skóre. Jenže zápas má tři části. Uspokojení po první z nich nás málem vytrestalo. Ve druhé jsme ještě náskok udrželi, hra se hodně vyrovnala. Poslední třetina byla z naší strany odehraná nejhůře z celého dne. Díky nedůrazu a nepřesnostem hráčů bystřičtí brzy vyrovnali. Zbývajících šest minut bylo drama na obou stranách. Výhru nám zachránila pěkná individuální akce Petra Nováčka. Tým ale tentokrát pochvalu od trenérů nedostal.

PSKC Okříšky – TJ Sokol H. Brod Erupting Dragons  5:4  (0:0, 2:1, 3:3)
Branky/asistence: Kryštof Ludmila 2/1, František Boudný 1/1, Petr Nováček 1/1, David Velc 1/0, Samuel Jewell 0/1

Utkání dvou dosud neporažených týmů hrané v ostrém tempu. Vzájemnou vyrovnanost potvrdila první třetina, která skončila nerozhodně. V dalším průběhu jsme šli několikrát do vedení, ale nedařilo se je udržet. H. Brod se nevzdával a dotahoval i dvoubrankový náskok. Tak tomu bylo málem i v samém závěru, když tři minuty před koncem snížil na 4:5. Vyplatila se nám aktivní hra, kdy jsme napadali zakládání útoků soupeře. Nedostal se tak do žádné šance k vyrovnání. Nejlepší výkon týmu dne.

okrisky-sz-240921-vysledky.png

Sestava: Dominik Herynek, Miroslav Kvasnička, Jan Fila, Adam Slavík, David Velc, František Boudný, Petr Nováček, Bruno Brabenec, Kryštof Ludmila, Dominik Března, Adam Navrátil, Samuel Jewell, Albert Šmarda, Patrik Chadim, Adam Zeman

Záznam videopřenosu celého dne ZDE.