Jdi na obsah Jdi na menu

PŘEDPOSLEDNÍ KOLO REGIONÁLNÍ LIGY 2. 3. 2024 V BYSTŘICI N. P.

REGIONÁLNÍ LIGA MUŽŮ - SOBOTA 2. 3. 2024 - BYSTŘICE N. P.

PSKC OKŘÍŠKY B 4:3 SKLO BOHEMIA SVĚTLÁ N/S
Branky/asistence: Štěpán Ludmila 1/1, Martin Noháček 1/0, Jakub Horský 1/0, Jan Horský 0/1, Tomáš Kasper 0/1
bystrice-m-240302-32.jpgPrvní třetina zápasu byla překvapivě klidná. V osmé minutě jsme se dokázali dostat do vedení využitou přesilovkou. Světlá za pár minut srovnala, ale my jsme dokázali během minuty dát dva góly a vedli jsme 3:1. V druhém dějství jsme inkasovali v oslabení. O sedm minut později jsme po nešťastném odrazu dostali gól a bylo srovnáno. Jak už je zvykem, tak po vyrovnání se zvýšila agresivita hráčů ze Světlé. Do třetí třetiny jsme si dali jasné pokyny a ty jsme dodržovali. Odměnou byla využitá přesilovka, která nás dostala do vedení. Bohužel jsme si opět zkomplikovali konec utkání zbytečným vyloučením. Pět minut před koncem hráč ze Světlé sekl našeho gólmana a Martin Noháček ho šel bránit. Těžkou přesilovku 4 na 3 jsme přežili a hra 4 na 4 byla pro nás výhodná. Konec utkání jsme měli pod kontrolou a po dalším vyloučení hráče ze Světlé jsme dokázali takticky dotáhnout toto utkání do vítězného konce. 

PSKC OKŘÍŠKY 3:4 SABOTS JIHLAVA
Branky/asistence: Štěpán Ludmila 1/1, Jan Horský 1/0, Jiří Uher 1/0, Marek Zezula 0/1

bystrice-m-240302-31.jpgPrvní třetina se nám vůbec nepovedla. Jedna z mála dobrých střel, ale prošla do sítě. Bohužel o minutu později jsme inkasovali. Po dlouhých přerušeních jsme vypadli z koncentrace, a proto jsme nebyli lepším týmem. Ve druhé třetině jsme se dostali do vedení po individuální akci Štěpána Ludmily. O dvě minuty později jsme neproměnili trestné střílení. Tři minuty před koncem jsme smolně inkasovali a znovu bylo srovnáno. Třetí dějství jsme nezačali šťastně, když jsme museli tahat míček ze své sítě. Jiří Uher srovnal a byli jsme zpět v utkání. Bohužel jsme inkasovali tři minuty před koncem, a to znamenalo i naši porážku. 

Celkově jsme odehráli dva dobré zápasy, ale vždy v jedné třetině vypadneme ze hry. Jak už jsem zmiňoval v článcích předtím, tak nás to teď dohnalo proti Sabots. Bohužel nám chybělo štěstí. Musím pochválit naše lednové posily. Kdo ví, jak by tyto zápasy dopadly bez nich. Šance na baráž už jsou velice malé, ale i tak nepolevíme a v posledních dvou utkání necháme vše.

Sestava: Jan Račák, David Vlk, Tomáš Kasper, Štěpán Ludmila, Lukáš Hájek, Marek Zezula, Tomáš Uher, Jan Koukal, David Kučera, Martin Noháček, Zbyněk Doležal, Jakub Horský, Jan Horský, Jiří Uher, Daniel Caha

D.K.
Fotoalbum ZDE, videoz utkání se Světlou n./S.
ZDE a se Sabots ZDE.