Jdi na obsah Jdi na menu

NEDĚLE 3. 3. 2024 PRO MLADŠÍ ŽÁKY A PŘÍPRAVKU

pribyslav-lmz-240303-025.jpg

LIGA VYSOČINY MLADŠÍCH ŽÁKŮ – NEDĚLE 3. 3. 2024 – PŘIBYSLAV

PSKC Okříšky  -  TJ Sokol H. Brod Erupting Dragons   15:2
Zápas proti Brodu jsme rozhodli na úplném začátku, kdy jsme za prvních pět minut dali pět gólů. Pak jsme trochu polevili v koncentraci a hra se trochu vyrovnala. Po přestávce jsme se však ke své hře vrátili a zápas jednoznačně ovládli.
pribyslav-lmz-240303-006.jpg

 

PSKC Okříšky  -  Hippos Žďár n/S.  10:3
Zápas se Žďárem měl obdobný průběh, na začátku jsme vstřelili tři góly a o utkání bylo rozhodnuto. V obou zápasech byly z naší strany vidět pěkné kombinace. Zapracovat musíme hlavně na fyzické kondici a zlepšit souhru při přechodu z obrany do útoku.

Sestava: Jan Fila, Ondřej Žampa, Bruno Brabenec, Adam Navrátil, Petr Nováček, Kryštof Ludmila, Dominik Března, Patrik Chadim, Jiří Man

Fotoalbum ZDE.

 

PŘEBOR VYSOČINY MLADŠÍCH ŽÁKŮ – NEDĚLE 3. 3. 2024 – MORAVSKÉ BUDĚJOVICE

Pětice elévů s jedním mladším žákem prošla čtyřmi zápasy proti starším týmům se střídavými výsledky.

m-vert.jpgKC Okříšky  -  SK JeMoBu    2:12
I JeMoBu mělo ve svých řadách asi polovinu elévů. Pokud byli na hřišti, hra byla vyrovnaná. Jakmile však nastoupili jejich starší spoluhráči, nedokázali jsme čelit přesné střelbě. Na malém hřišti v systému 3+1 mají starší a vyšší hráči velkou výhodu střelby již od vlastní poloviny.

KC Okříšky  -  TJ Centropen Dačice    11:2
Dačický tým byl složený jen z děvčat. Od začátku jsme měli převahu díky větší pohotovosti a rychlosti. I když se soupeř nevzdával, nám se dařilo střelecky. Po předchozí prohře jsme si spravili sebevědomí do pokračování turnaje.

KC Okříšky  -  SK JeMoBu bílí    7:4
Opět dívčí tým, ale z většího počtu, a hlavně starších a vyšších holek. Poměrně dlouho byla hra vyrovnaná, teprve ke konci prvního poločasu jsme se začali prosazovat. Kluci zaslouží pochvalu, že zvedli hlavy a dávali si přesnější přihrávky. Byli jsme kombinačně lepší a ve druhém poločase se podařilo ještě vylepšit skóre.

KC Okříšky  -  Orel Kněžice    2:14
Do utkání proti kněžickým ostrostřelcům jsme šli s velkým respektem bez potřebného odhodlání. Hlavně jsme propadali v obsazování protihráčů a jim se tak otvíraly možnosti střelby. Po pár brankách už ne všichni bojovali naplno. Jedinou radostí bylo dosažení dvou branek, nikoliv předvedený výkon.

Celkově třetí místo z pěti týmů.


Sestava: Samuel Jewell, Štěpán Rymeš, Tadeáš Němec, Martin Papoušek, Josef Zahajský, Štěpán Zimola

Fotoalbum ZDE.

LIGA VYSOČINY PŘÍPRAVEK – NEDĚLE 3. 3. 2024 – DAČICE

PSKC Okříšky  -  Snipers Třebíč modří   0:0
PSKC Okříšky  -  Florbal Telč   1:1dacice-p-240303-010-vert.jpg
PSKC Okříšky  -  TJ Centropen Dačice tučňáci   3:3
PSKC Okříšky  -  TJ Sokol H.Brod Erupting Dragons  0:10

První zápas proti Snipers Třebíč jsme odehráli v tempu, ale bez větších šancí na vstřelení gólu. Soupeř hrál podobně a byl větší. Dobrý výkon Ády Vodičky v brance.  

Druhý zápas proti Florbal Telč byl podobný, stejné nasazení a zaujetí hrou. Zásluhou Honzíka Ramacha jsme vedli, ke konci zápasu Telč vyrovnala a zápas skončil 1:1.

Náš nejpovedenější zápas turnaje byl proti domácím Tučňákům Dačice. Po dvou brankách Adama Vodičky a jedné Matěje Nováčka a díky dobře chytajícímu Kubovi Vítovi jsme vyhráli 3:0.

Poslední zápas proti Havlíčkovu Brodu jsme neodehráli dobře. Špatný pohyb bez přihrávky a slabší výkon gólmana znamenal prohru 0:10.

Sestava: Tomáš Kourek, Adam Vodička, Damián Pacal, Jakub Vít, Martin Mašek, Matěj Nováček, Jan Ramach, Matěj Ramach, Vít Ramach

Fotoalbum ZDE.